In caz de criza ce spui de un job in domeniul videochatului?In ce consta acest occupation? Trebuie sa socializezi prin intermediul unui calculator cu diferite persoane din toata lumea. Totul este a hundred% authorized, iar salariul este foarte mare in comparatie cu alte occupation-uri de pe piata.
Chiar daca este o meserie controversata in Romania, un numar din ce in ce mai mare de femei din Romania aleg acest position pentru a-si mari considerabil veniturile.
Te-ai gandit cum ar fi sa lucrezi intr-un loc cu adevarat stralucitor si luxos, iar eforturile tale sa fie minime? Sa castigi bani fara sa simti ca muncesti cu adevarat? Fara sa te chinui, fara sa obosesti, fara sa te enervezi sau sa te soliciti psihic sau fizic prea mult?
Atunci ai ajuns Angajari Videochat Bucuresti unde trebuie! BUCHAREST STUDIOS este cel mai exclusivist studio de videochat din Bucuresti , avand o locatie ultramoderna, situata in centrul capitalei.
Studio modern avangardist - dedicat exclusiv fetelor. (Modele, Team, Conducere)
Pornim de la un salariu deal with de 3000 Lei + 300$ reward de angajare, pentru a te sustine in procesul de initiere si evolutie ca model.
BUCHAREST STUDIOS este studioul unde confortul este maxim, eforturile sunt minime, iar satisfactiile sunt enorme!
Lucram in ture, fiecare dintre noi isi stabileste programul cum ii este mai avantajos, insa banii primiti sunt pe masura implicarii.
Nu castigam nici pe departe ca la un career clasic, ci ca la propria noastra afacere, in care cu cat ne implicam mai mult si investim timp in aceasta activitate, cu atat veniturile obtinute sunt mai mari.
Pentru a afla mai multe detalii, intra acum pe www.bucharest-studios.ro sau ne poti contacta immediate pe WhatsApp la 0739 80 10 eighty.
BUCHAREST STDUIOS garanteaza tuturor modelelor angajate confidentialitate si seriozitate pe tot parcursul colaborarii, cat si dupa incetarea acesteia.
Te asteptam in echipa noastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *